< Browse > Home / Produk Tahan Lama / Blog article: Minyak Power VCO31

| Mobile | RSS

Minyak Power VCO31

Kod Produk: TL-02 | Harga: RM41.95

Minyak Power VCO31

Minyak Power VCO31 dirumus khas untuk suami supaya tahan lebih lama ketika bersama isteri.

Kandungan Minyak Power VCO31

  • 98% – Minyak Kelapa Dara
  • 2% – Herba Terpilih

Khasiat Minyak Power VCO31

  • Suami akan jadi lebih perkasa dan tahan lama.
  • Isteri boleh mencapai puncak sehingga 3 kali.
  • Menyegarkan dan menghangatkan.
  • Pelayaran lancar dan jauh…

Cara Guna Minyak Power VCO31

Suami disyorkan memakai VCO31 selepas mandi petang (6.00pm hingga 7.00pm) iaitu 2-4 jam sebelum bersama isteri dan ianya berkesan sehingga 10 jam. Sapukan atau “ spray “ 1 atau 2 titik sahaja (awas jangan lebih), kemudian sapu rata pada sekeliling di bahagian leher alat suami (terutama bahagian bawah/sensitive area) tidak perlu lumur keseluruhan. Ianya tidak terasa sejuk dan kebas. Sebaiknya basuh terlebih dahulu alam kelamin suami sebelum bersama isteri.

Testimonial Minyak Power VCO31

Perhatian : Semua testimoni yang dipaparkan adalah dari sumber yang benar. Manakala nama, alamat dan no hp tidak dipaparkan atas permintaan sumber berita dan sebab-sebab peribadi.

ISTERI MEMBERI LAYANAN ISTIMEWA WAKTU SARAPAN PAGI

Seorang stokis dari Meru menceritakan kepada pihak kami berkenaan seorang rakannya setelah mencuba menggunakan minyak power 31 dan minum Kopi Kelapa Dara seperti berikut. Stokis : ” Mal ada minyak baik ni…Power… mai cuba, menggelitik dibuatnya orang rumah..! ” Mal : ” kau jangan tokok tambah Mat, aku dah cuba macam-macam minyak…au ta je “. Stokis : ” cam ni lah Mal, kau ambik sikit minyak Power 31 ni, lepas solat Isyak kau sapu lebih kurang 2 titik di leher budak botak tu…lepas 2 @ 3 jam(dah meresap/kering) sebaiknya kau basuh dulu & bancuh 1 peket Kopi Kelapa Dara, separuh kau minum separuh lagi isteri minum pas tu…kau masuk tidur dengan isteri….esok kalau ok, boleh le beli produk ni !. Mal : ” ok aku setuju…”

Keesokannya sahabat saya(Mal) telah datang bertemu saya dengan 5 orang rakan & terus hendak membeli 5 botol VCO 31 da 5 botol Kopi Kelapa Dara. Mal : ” Mat betu le cakap kau… power habis, terperanjat dibuatnya, dah 15 tahun aku kawin tak pernah dapat macam ni….yang mengharukan aku lagi, bagun pagi je orang rumah dah siapkan air minum, nasi lemak dan kuih. Sebelum ni aku sarapan di kedai kopi je….dia selalu protes tak puas hati kot. Ini kali macam penganti baru je…ha ha ha” .Semua ketawa.

MASALAH RUMAHTANGGA, ISTERI MINTA CERAI TIDAK PUAS HATI NAFKAH BATIN

Kes ini diceritakan oleh stokis Kuala Lumpur di mana seorang awam yang tidak dikenali telah berjumpa beliau(stokis) meminta penerangan berkenaan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara yang beliau baca di internet(www.bio-asli.com). Dengan wajah sunggul beliau memberi tahu isterinya tidak berpuas hati terhadap kemampuan batin yang diberikannya kerana sisuami cepat sangat ejakulasi sedangkan si isteri baru nak mula naik semangat….” you ni asik pentingkan diri sendiri…tak adil lah kalau macam ni…buatlah sesuatu atau you lepaskan I je…” itulah kata-kata yang selalu diucapkan oleh isterinya. Setelah itu stokis tadi mengesyorkan si suami mengunakan Minyak Power 31 & Kopi Kelapa Dara. Selang 2 minggu si suami menelefon stokis tadi dan mengucapkan terima kasih kerana kini beliau bukan sahaja mampu memenuhi hajat isterinya malahan lebih lagi. Dengan rasa syukur beliau mengucapkan terima kasih kepada stokis tadi dan Bio-asli kerana membantu mengatasi masalah beliau.

EMAIL DARI PENGGUNA MINYAK POWER 31-SYOR SETIAP PASANGAN SIMPAN 1

Tarikh: 22 Februari 2008

ASSALAMUALAIKUM…

Saya Hairul dari Kuala Lumpur ingin berkongsi bersama pengalaman yang saya dapat semasa menggunakan produk minyak power VCO31. Alhamdulillah hampir setahun saya menggunakannya memang menakjubkan…

Biasa saya mendayung hanya setengah jam kini tidak lagi lebih pada itu saya dapat lakukan apabila saya menggunakan minyak power VCO31. Kini ramai teman kenalan yang berumahtangga telah mencuba minyak power VCO31 menjadi bahan wajib yang patut ada sekurang-kurangnya satu setiap pasangan di dalam meniti kebahagiaan rumah tangga kerana salah satu kebahagiaan rumah tangga adalah mendapat kepuasan dan keintiman dalam perhubungan seksual.

Terima kasih….Bio-asli

Juruteknik dari Kuala Lumpur

” Isteri saya selalu pesan …….Bang……jangan lupa minyak Power Rangers.” (VCO Power 31 Bio-Asli For Men)

Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail)

” I always have wonderful Sunday…….dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih VCO Power 31 Bio-Asli .

Penyelia Tapak dari Puchong

Heeei…..Beb..!..aku berjaya merentas 3 lautan tanpa henti…lah………….Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

Jurutera dari Port Dickson

” Betul-betul Power…… berasap….! ” (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)

Pasangan Warga Emas dari Bangi

” Kami telah berkahwin sekitar 25 tahun yang lalu. Kami adalah pasangan bahagia, walaupun kami sudah mnghampiri usia senja. Seperti kebanyakan pasangan usia lanjut banyak masalah dalam hal perhubungan. Keintiman kami sangat jauh berbeza berbanding dengan sewaktu muda dahulu. Namun hakikatnya kami masih menginginkanya. Dengan kemampuan yang kami ada banyak sudah kaedah dan bahan yang kami telah cuba, sehingga kami menemui Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (pure) dan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men). Hasilnya kami telah ‘muda’ kembali.

Beli Minyak Power VCO31 Dengan Yakin

halal Minyak Power VCO31 produk Bumiputera. Produk Halal.

February 6th, 2008 | 21 Comments | Posted in Produk Tahan Lama
Follow Discussion

21 Responses to “Minyak Power VCO31”

  1. rudi amit Says:

    bagaimana untuk membeli

  2. admin Says:

    cara pembelian boleh klick cara2 pembelian

  3. joe Says:

    jika bt bayaran melalui mesin deposit lebihan wang dikembalikan x?cntoh rm41.95…deposit rm50x1 @ rm10x5….

  4. admin Says:

    joe: sudah tentu kita akan kembalikan . kita akan masukkan dalam bungkusan tu jika tuan mahukan.atau kita boleh pulangkan melalui online bankin

  5. angah Says:

    takde cod(cash on delivery )ke?susah la pos2 ni..

  6. admin Says:

    angah : boleh .datang terus ke kedai di shah alam.sila sms utk alamat kedai

  7. amyzah Says:

    suami dah pakai minyak ni..mmg tahan lama…berkali-kali klimaks

  8. Dmnor Says:

    Saya duduk kat shah alam. Nak beli kat kedai camne. Bole bagi address petunjuk nak gi kedai

  9. abcde Says:

    kalau order hari ni dapat ke?takut dekat2 nak raya ni dah tak terima order lagi…

  10. admin Says:

    Abcd : tuan akan dapat sebelum raya.kecuali bayaran pada 13 aug.terima kasih

  11. rahim Says:

    nak lebih jimat masuk jadi ahli di bioasli….mmg power minyak nie…awas jangan terlebih dos…nanti penat bertarung adik kecik tak muntah2

  12. Dino Says:

    Salam..
    Bole bg alamat kedai di shah alam & beserta listing harga utk rujukan..tq 

  13. admin Says:

    Dino : sila sms pada no support. list harga kita tidak bekalkan .didalam web ada senarai harga.terima kasih

  14. shah Says:

    klau dh guna minyak ni…oral seks boleh ke? x de kesan sampingan ke

  15. admin Says:

    shah: boleh.ia hanya utk tahan lama shj..jgn sapu kan dan teruskan seks oral.tunggu dulu.

  16. joe Says:

    hrge siap shipping x???

  17. admin Says:

    joe: shipping free.terima kasih

  18. aku Says:

    kalau ada darah tinggi boleh pakai produk ni?

  19. admin Says:

    aku :boleh.tidak menjadi masalah.ia bukannya pil.terima kasih

  20. john Says:

    bpe isi kandungan 1 botol..tq

  21. admin Says:

    john: dlm 15ml atau 20ml.

Leave a Reply