< Browse > Home

| Mobile | RSS

SELAMAT DATANG KE MALAM2U.COM

MALAM2U adalah pengedar produk-produk kesihatan dan kosmetik. Produk kami terbahagi kepada 3 bahagian besar iaitu produk kesihatan umum, produk kesihatan lelaki dan produk kesihatan wanita. Sila klik pada kategori yang sesuai untuk anda disebelah kanan.

Kami di MALAM2U.COM menawarkan servis yang cepat, cekap dan sulit. Semua pesanan anda adalah dirahsiakan. Tiada siapa yang tahu produk apa yang anda pesan kerana produk dibungkus dalam bekas khas dan kemudian dibalut dengan plastik.

Soalan-Soalan Lazim Berkenaan MALAM2U.Com

Soalan: Saya pernah kena tipu dengan peniaga online sebelum ni, jadi boleh percaya ke dengan MALAM2U.com?

Jawapan: MALAM2U bukanlah anak kecil dalam bidang perniagaan online. Kami telah lama berniaga online. Kami bukan seperti kedai-kedai online lain yang tumbuh seperti cendawan dan kemudian hilang tanpa berita. Anda perlu yakin dan percaya dengan KAMI kerana :-

  1. MALAM2U berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.
  2. MALAM2U mempunyai premis perniagaan di Shah Alam, Selangor.
  3. MALAM2U mempunyai akaun dengan Pos Laju. Ini no akaun kami 8800249970. Anda boleh call Pos Laju dan tanya pada mereka siapa pemilik akaun ini.
  4. MALAM2U merupakan pemborong produk-produk kesihatan lelaki dan wanita. Kami juga merupakan stokis Bio-Asli, Malam Jumaat, Askmara, Sensa & Ayuzip, Erotica dan lain-lain lagi.

Soalan: Berapa lama produk yang saya pesan akan sampai?

Jawapan: Kami menggunakan pos laju dalam urusan penghantaran produk. Untuk semenanjung Malaysia, kebiasaanya anda akan menerima produk anda dalam masa 1-2 hari dan bagi Sabah/Serawak antara 1-5 hari. Ini semua bergantung pada lokasi anda. Jika anda tinggal dibandar-banda besar, biasanya sehari anda sudah dapat produk anda. Jika anda tidak menerima produk anda selepas 3 hari, sila hubungi kami semula. Kami akan cuba bantu anda.

Soalan: Saya kerja jadi boleh ke hantar ke pejabat?

Jawapan: Saya amat galakkan kepada mereka yang bekerja agar produk yang anda pesan dipos ke pejabat anda. Anda akan dapat produk tersebut ke tangan anda.

Soalan: Takpe ke? Saya ni pemalu. Saya takut kawan pejabat/rumah tahu apa yang saya beli.

Jawapan: Usah risau. Kami telah menjalankan perniagaan intenet hampir 3 tahun. Setiap produk akan dibungkus kemas dan mustahil untuk kawan-kawan tahu apa yang anda beli kecualilah anda sendiri yang tunjukkan pada mereka. Pos Laju akan hantar bungkusan ke tangan anda. Jika anda tiada dirumah, mereka takkan sama sekali letak bungkusan dalam peti surat anda. Pos Laju akan meminta tandatangan anda selepas bungkusan diserahkan pada anda. Jadi anda tidak perlu risau. Pesanan anda pasti sampai. Jika hilang sekali pun, kami akan cari dan gantikan untuk anda.

Soalan: Boleh terangkan secara ringkas macam mana nak order?

Jawapan: Ok, begini, anda klik pada nama produk yang anda nak beli pada menu disebelah kanan. Kemudian anda akan dibawa ke muka surat berkaitan. Disana terdapat maklumat produk dan cara membeli tetapi secara ringkasnya selepas anda membuat pembayaran:-

1. Anda perlu sms mengikut format kami dan hantar ke 019-6011609.
2. Pesanan anda akan diproses oleh staff kami dalam masa 24 jam(hari bekerja sahaja) dan anda akan menerima tracking kod dari kami(hari bekerja saja).
3. Ingat, anda akan menerima tracking kod dari kami dalam masa 24 jam(hari berkerja). Jika dalam masa 24 jam anda tidak menerima tracking kod, sila hubungi kami.
4. Setelah pesanan anda dipos. Anda akan menerima sms dari sistem kami yang mengandungi tracking number pos laju. Anda boleh menyemaknya di www.poslaju.com.my atau hubungi 1300-300-300

Contoh araham sms kami, Nama produk&kuantiti, jumlah bank in, nama bank, tarikh, masa bank in, nama anda, alamat anda .

Soalan: Saya masih tak yakinlah. Boleh ke saya datang jumpa tuan, ambil produk dan bayar pada masa tu?

Jawapan: Boleh saja. Jika anda ragu-ragu,anda boleh hubungi saya, Wan di 019-6011609.